Aidat Borcu Sorgulama
Üyelik Girişi
Site Haritası
Takvim


Reklam































-------------

HİZMETTE 12. YIL ÖZEL


NAZLIM KREŞ VE GÜNDÜZ BAKIM EVİ
2017 - 2018 YILI KAYITLARIMIZ BAŞLAMIŞTIR.

TEL : 0(326) 413 71 31 – 0 (533) 485 36 68

YENİŞEHİR MAHALLESİ A.ALKAN CADDESİ NO: 17 / REYHANLI



Reyhanlı’da Temizlik Kampayası Başlatıldı

Reyhanlı Kaymakamlığı ve Reyhanlı Belediyesi işbirliği ile yürütülen Çevre Kirliliğinin Önlenmesine yönelik başlatılan ve 16 Kasım 2017 ile 16 Mayıs 2018 tarihleri arasında devam edecek olan Çevre Temizliği Bilinci ve Toplumsal Farkındalık Proje Uygulaması kapsamında “Temiz Reyhanlı” yürüyüşü düzenlendi.

Düzenlenen Programa Reyhanlı Kaymakamı Fatih Çobanoğlu , Reyhanlı Belediye Başkanı Hüseyin Şanverdi, Garnizon Komutanı Yüzbaşı Mehmet Göker, Emniyet Müdürü Nadir Örten, AK Parti İlçe Başkanı Musa Yüksekgönül ile Yönetim Kurulu Üyeleri, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Necmettin Zaroğlu, Belediye Başkan Yardımcıları Hüseyin Yumuşak, Mehmet Arslan, Meclis Üyeleri, Temizlik İşleri Müdürü Mahmut Tapınç, Daire Müdürleri, Öğretmen ve öğrenciler, Muhtarlar, Sivil Toplum Kuruluşlarının Temsilcileri, Yerel Esnaflar ve vatandaşlar katıldı.

Kaymakam Fatih Çobanoğlu yaptığı konuşmada şu ifadelere yer verdi; “İlçemizin genel olarak çevre sorunları yaşadığı herkesin malumudur. Bu sorunların yaşanmasında ilçe nüfusunun çok kısa sürede iki katına çıkmış olması önemli rol oynamaktadır. Vatandaşlarımızın, Suriye’den göçenlerin ve çocuklarımızın daha temiz bir Reyhanlı’da yaşaması hem arzumuz hem de görevimizdir. İlçemizde yaşanan çevre sorunla-rının (gürültü kirliliği de dahil olmak üzere) çözümü için “Temiz Reyhanlı” adında bir kampanya yürütülmesi kararlaştırılmıştır. Bu bir başlangıçtır, bundan sonrada bu tür yürüyüşleri-miz ve çalışmalarımız devam edecektir. Belediye çalışanları, ben ve tüm ilçe halkımız bu kampanyanın birer paydaşı olacağız. Herkesten bu anlamda destek bekliyoruz. Daha iyi bir gelecek daha sağlıklı güzel bir dünya için çevremizi korumamız ve bu konuda çok büyük bir duyarlılık göstermememiz gerekiyor. Kampanyamızın başarılı olması temennilerinde bulunur, katkı ve desteklerini esirgemeyen herkese teşekkür ederim’’ dedi.

Belediye Başkanı Hüseyin Şanverdi Reyhanlı Kaymakamlığı ile Reyhanlı Belediyesi işbirliği ile başlatılan Çevre Kirliliğinin önlenmesine yönelik hazırlanan, ‘Çevre Bilinci ve Toplumsal Farkındalık’ kampanyasını başlattıklarını söyledi. Başkan Şanverdi, “Kampanyanın amacının, Çevre Kirliliğinin Önlenmesine yönelik, toplumun tüm kesimlerinin üzerine düşen bu vatandaşlık görevini etkin hale getirmektir” dedi. Konuşmaların ardından başlayan yürüyüş, Belediye önündeki Atatürk Anıtından, 11 Mayıs Şehitler Derneği Anıtına kadar sürdü. Yürüyüş boyunca katılımcıların temizlikle ilgili pankart taşıdıkları gözlenirken, öğrenciler de çevre temizliği konusunda sloganlar attı. Yürüyüşe katılanlar ellerine aldıkları poşetlerle çevredeki çöpleri topladı ve broşürler dağıttı.











  
43 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi27
Bugün Toplam78
Toplam Ziyaret15619
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar33.865834.0015
Euro37.658837.8097
Hava Durumu
Saat