Aidat Borcu Sorgulama
Üyelik Girişi
Site Haritası
Takvim


Reklam































-------------

HİZMETTE 12. YIL ÖZEL


NAZLIM KREŞ VE GÜNDÜZ BAKIM EVİ
2017 - 2018 YILI KAYITLARIMIZ BAŞLAMIŞTIR.

TEL : 0(326) 413 71 31 – 0 (533) 485 36 68

YENİŞEHİR MAHALLESİ A.ALKAN CADDESİ NO: 17 / REYHANLI



Mehmet Yumuşak, Belediye Başkanlığına aday adaylığını açıkladı

Mehmet Yumuşak, 31 Mart 2018’da yapılacak yerel seçimlerde Reyhanlı Belediye Başkanlığına AK Parti’den aday adayı olduğunu açıkladı.


Beraberinde çok sayıda sevenleri ve ailesi ile AK Parti İlçe binasına gelen Yumuşak, belediye başkanlığına aday adaylığına ilişkin başvurusunu yaptı.

Reyhanlı AK Parti ilçe Başkanı Mehmet Saruhan Aday adayı Mehmet Yumuşak’ın müracaat dilekçesini alarak;Mehmet kardeşimize Reyhanlı’ya hizmet yarışında yer aldığı için memnuniyetimi ve bu işi başaracağına inanarak kendisine bu kutlu yolda muvaffakiyetler diliyorum şeklinde konuştu.


AK Parti Reyhanlı Belediye Başkanı Aday Adayı Mehmet Yumuşak, yoğun katılımın olduğu AK Parti İlçe Başkanlığındaki açıklamasında;

Siyaset benim için her zaman “hizmet” ile eş anlamlı oldu. Bunun için “Halka hizmet Hakk’a hizmettir” düsturuyla AK Davanın hizmetkarı oldum.
ve... Bunun için, Reyhanlı’nın hizmet makamı olan Belediye Başkanlığına aday adaylığı müracaatında bulundum.
Aday adaylığı başvurusunda bulunurken; değişim isteyen, yeni yüzlerle heyecan geleceğine inanan, daha iyi devam isteyen ve bizi yalnız bırakmayan dostlarımıza, akrabalarımıza hassaten teşekkür ederim.

Yumuşak açıklamasında kendini şöyle tanıttı; Ben Mehmet Yumuşak.

1971’de, Reyhanlı’da doğdum. Liseye kadar olan tahsilimi Reyhanlı’da tamamladım. Evli, 8 çocuk babasıyım. Ticaret yapmaktayım.

Çekirdekten itibaren siyasetin içerisindeyim. Siyaset benim için her zaman “hizmet” kavramı ile eş değer bir anlam ifade etti. Bunun için AK Davanın hizmetkarı oldum ve bunun için Reyhanlı’nın hizmet makamı olan Belediye Başkanlığına AK PARTİ’den aday adayı oldum.

Siyasette her zaman yeni yüzler heyecan getirir. Heyecan tabanda hareketliliğe neden olur. Değişimi sağlayarak daha iyi bir DEVAM sağlamak istiyoruz. Hizmet odaklı siyaset anlayışı ile Reyhanlı’yı Hatay’ın incisi yapmak istiyoruz.

Gücü hak bilen değil Hakk’ı güç bilen bir anlayışın temsilcileriyiz. Hayırlısı ile bu sürecin sonunda ipi göğüslemek istiyoruz. Başaracağımıza inanıyoruz. Tüm sevenlerimizin dualarını rica ederim.

Herşey Reyhanlı İçin.













  
41 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi236
Bugün Toplam440
Toplam Ziyaret15981
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar33.865834.0015
Euro37.658837.8097
Hava Durumu
Saat