Aidat Borcu Sorgulama
Üyelik Girişi
Site Haritası
Takvim


Reklam































-------------

HİZMETTE 12. YIL ÖZEL


NAZLIM KREŞ VE GÜNDÜZ BAKIM EVİ
2017 - 2018 YILI KAYITLARIMIZ BAŞLAMIŞTIR.

TEL : 0(326) 413 71 31 – 0 (533) 485 36 68

YENİŞEHİR MAHALLESİ A.ALKAN CADDESİ NO: 17 / REYHANLI



REYHANLI’NIN VEKİLİ HÜSEYİN BAŞKAN TBMM’DE

24 Haziran Cumhurbaşkanlığı ve Genel seçimlerinde 4.sıradan Milletvekili seçilen Eski Belediye Başkanı Hüseyin Şanverdi vekaleti alarak Meclise girmeyi Başardı.



Şanverdi AK Parti 4. sıra Milletvekili olarak Reyhanlı’yı, Hatay’ı TBMM’de temsil edilecek. Oyunu Fatih-Aliye Müderis Orta okulu 1016 Nolu sandıkta kullandıktan sonra, AK Parti İlçe Binasında partililerle seçim sonuçlarını takip eden Hüseyin Başkan, resmi olmayan sonuçlara göre Milletvekili seçildiği anlaşıldıktan sonra partililerle birlikte ilçe binasında büyük sevinç yaşadı.

24 Haziran Cumhurbaşkanlığı ve Genel seçimlerin ardından AK Partili seçmenler Reyhanlı’da sokaklara çıkarak kutlama yaptılar.



Hatay Halkına Teşekkür Konuşması Yaptı

Seçim sonuçlarının açıklanmasından sonra vatandaşlar konvoy düzenledi. Gecenin ilerleyen saatlerine kadar süren kutlamalardan sonra Milletvekili Şanverdi belediye binası önünde vatandaşlara teşekkür konuşması yaptı.

ŞANVERDİ TEŞEKKÜR ETTİ

AK Parti 27. dönem milletvekili Hüseyin Şanverdi, belediye binası önünde toplanan vatandaşlara teşekkür etti. Şanverdi, “Birlikte çıktığımız bu yolda şehrimize çok daha iyi hizmetler vermek için gerekli çabayı göstereceğiz. Daha iyi bir Hatay, Reyhanlı’ya hizmet için gecemizi gündüzümüze katıp, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’la birlikte çalışacağız” dedi.

MİLLET KARAR VERDİ GÜVEN VE İSTİKRAR DEVAM EDECEK

Milletvekili Hüseyin Şanverdi, yaptığı açıklamada; “24 Haziran seçim sonuçları vatanımıza, milletimize, ümmetimize hayırlı uğurlu olsun. Halkımız bir kez daha teveccühünü AK Partiden yana ve Şahlanışın adı olan Cumhur İttifakıyla birlikte Recep Tayip Erdoğan’dan yana gösterdi.

Hatay, Büyük Güçlü Türkiye yolunda 2023, 2053, 2071 hedeflerine ulaşmak için “Vakit Hatay Vakti” “Vakit Şahlanış Vakti” dedi.

Türkiye’nin ve Dünya’nın Lideri Recep Tayip Erdoğan’la birlikte aziz milletimize hizmet etme şerefini bizlere bahşeden rabbime hamdolsun. Bu şerefi bizlere layık görüp teveccüh gösteren Hatay halkına sonsuz teşekkürlerimizi sunarız.

Seçim sürecinde ev ev dolaşıp, çalınmadık kapı, sıkılmadık el bırakmadık. Gece gündüz demeden çalıştık. Ama asıl iş bundan sonra başlıyor. Sırtımızda halkımızın hizmet emaneti var. Bu emaneti beş yıl boyunca en güzel şekilde koruyacağımızdan, Hatay’ın gerçek anlamda vekili ve hizmetkârı olacağımızdan hiç kimsenin şüphesi olmasın. Hatay’ı karış karış dolaşırken halkımız bize bu zaferin müjdesini zaten vermişti. Gözlerde muhabbet, dillerde Recep Tayip Erdoğan ve AK Parti sevdası vardı.

AK davanın “Tek Vatan, Tek Bayrak, Tek Devlet, Tek Millet” ülküsüyle erdem, irade ve cesaretle şahlanışa geçeceğine dair tek bir şüpheleri yoktu. Bizlerden istenen tek şey ise her daim hasbihal edilmek üzere ziyaret edilmekti.

Şunu temin ederiz ki bu aziz milletimize sadece Ankara’dan hizmet etmekle kalmayacağız, her daim onları ziyaret edeceğiz, hasbihal edip dertlerini dinleyeceğiz ve çözüm üreteceğiz.

Farklı inançtan ve mezhepten insanların bir arada, özgürce yaşadığı; barışın, hoşgörünün ve medeniyetin başkenti Hatay’a yakışır bir şekilde sen ben demeden herkese gönlümüzü ve kapımızı açacağımız andımız olsun.

Bu süreçte bizlerle AK Dava adına gece gündüz demeden çalışan Hatay İl Başkanımıza, AK Parti Hatay Milletvekili Adaylarımıza, Belediye Başkanlarımıza, İl ve İlçe Teşkilatlarımıza, Milletvekili Aday Adaylarımıza, bu davanın kadim neferlerine, gönül dostlarına; bizlere destek olan Kadirşinas Hatay halkına ve aileme sonsuz şükranlarımı sunarım” dedi.











ÖZGEÇMİŞİ

1963 yılında Reyhanlı’da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini Reyhanlı'da tamamladıktan sonra Anadolu Üniversitesi İlahiyat Fakültesi’nden mezun oldu.

1989 yılında kurduğu ithalat-ihracat şirketi ile ticarete atıldı.

1999'da çırçır ve prese fabrikası kurup pamuk, mısır ve buğday ticaretiyle uğraşmaya başladı.

1991 yılında Refah Partisi teşkilatında görev alarak siyasi hayata atıldı. 1994’te Refah Partisi’nden Reyhanlı Belediye Meclis Üyeliğine, 1996 yılında ise Refah Partisi Reyhanlı İlçe Başkanlığına seçildi.

1999 yılında Fazilet Partisinden Reyhanlı Belediye Başkan Adayı oldu ve dokuz adayın yarıştığı bu seçimde az bir farkla ikinci sırada yer aldı.

2001 yılında AK Parti’nin kurulmasıyla beraber AK Parti Reyhanlı Kurucu İlçe Başkanlığı görevini üstlendi.

2004 yılında AK Partiden Reyhanlı Belediye Başkanlığına aday olduğu yerel seçimde oyların % 38’ini alarak halkın büyük teveccühü ile Belediye Başkanı oldu. 29 Mart 2009 yerel seçimlerinde oyların %43’ünü, 30 Mart 2014 yerel seçimlerinde ise oyların %62’sini alarak ilçede üç dönem üst üste Reyhanlı Belediye başkanlığına seçildi.

2015 - 2018 yılları arasında Hatay Büyükşehir Belediye Meclisi AK Parti Grup Başkanvekilliği görevini yürüttü. Görevi esnasında Hatay halkının sesi oldu. Hatay esnafının yanında oldu ve yapılan yanlışları cesurca dile getirdi.

1 Kasım 2015 Genel Seçimlerinde AK Partinin Reyhanlı’daki oyların % 72’sini alması, 16 Nisan 2017 Halk Oylamasında Reyhanlı'da %74 Evet oyu çıkması ile Hüseyin Şanverdi'nin Reyhanlı AK Parti teşkilatıyla yaptığı çalışmalar taçlanmıştır.

İyi derecede Arapça bilen Hüseyin Şanverdi, evli ve beş çocuk babasıdır.

Bitirdiği Kurs ve Programlar; •

Halkla İlişkiler Eğitim Programı –

Mart 2005, Hizmet ve Alım İhaleleri Kanunu Programı – Kasım 2006 • AK Parti Siyaset Akademisi Yerel Yönetimler Programı – Ocak, Şubat, Mart 2008 • Elektronik Bilgi Belge Yönetim Sistemi Programı – Mayıs 2008 • Beden Dili Eğitim Programı – Eylül 2009 • AK Parti Siyaset Akademisi Uluslararası İlişkiler ve Ekonomi Programı – Ekim, Kasım, Aralık 2009 • Kamu İhale ve Kamu Mali Yönetimi Kontrol Kanunu Programı – Şubat 2010 • Avrupa Birliği - Business School Of Netherland/Amsterdam BSN Programı – Mayıs 2011 •Arapça Dili Eğitim Programı – Ekim, Kasım, Aralık 2015


  
42 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi243
Bugün Toplam499
Toplam Ziyaret16040
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar33.865834.0015
Euro37.658837.8097
Hava Durumu
Saat