Aidat Borcu Sorgulama
Üyelik Girişi
Site Haritası
Takvim


Reklam































-------------

HİZMETTE 12. YIL ÖZEL


NAZLIM KREŞ VE GÜNDÜZ BAKIM EVİ
2017 - 2018 YILI KAYITLARIMIZ BAŞLAMIŞTIR.

TEL : 0(326) 413 71 31 – 0 (533) 485 36 68

YENİŞEHİR MAHALLESİ A.ALKAN CADDESİ NO: 17 / REYHANLI



İsviçre’den Reyhanlı’ya uzanan yardım eli uzandı

Reyhanlı İlçesi’ne gelen İsviçre, Human Action Internatioanal Derneği Müdürü Paul Viola'nın Reyhanlı belediyesi’ne hibe ettiği tekerlekli bisikletler düzenlenen törenle ihtiyaç sahiplerine teslim edildi. 

Belediye Başkan Yardımcısı ve Hatay Suriye Dostluk ve Kardeşlik Derneği Başkanı Hüseyin Yumuşak, Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Arslan, Human Action Internatioanal Derneği Müdürü Paul Viola ve beraberindeki heyetin katıldığı törenle ihtiyaç sahibi biri Suriyeli diğerleri Türk olmak 15 engelliye tekerlekli bisikletler teslim edildi.

Viola Reyhanlı’da Suriyelilere yönelik yaptığı çalışmaları hakkında bilgi verdi. Viola, 3 yıldan bu yana Reyhanlı’ya gelerek yardım çalışması yaptığını belirterek, “23 kutu ilaç ve tıbbi malzemeyi Emel ve Orient Geçici Sağlık Merkezlerine verdim. Ayrıca ihtiyaç sahibi Suriyeli yetimlere de 25 adet battaniye yardımı yaptım. Bunun yanında ameliyat malzemelerini de Suriye tarafında göndererek oradaki hastanelerde kullanılmasını sağladım. Dernek olarak Suriyelilere yönelik çalışmalarımızı 3 yıldan bu yana sürdürürken devamlılığını da sağlayacağım. 30 yetim ve dul kadına da gerekli desteği sağlıyorum” dedi. 

Reyhanlı Belediye Başkan Yardımcısı ve Hatay Suriye Dostluk ve Kardeşlik Deneği Başkanı Hüseyin Yumuşak ise yaptığı açıklamada, Paul Viola’nın Reyhanlı Belediyesine hibe ettiği tekerlekli bisikletlerin ihtiyaç sahibi biri Suriyeli diğerleri Türk olmak üzere 15 kişiye verdiklerini söyleyerek, “Dernek Müdürü Viola’ya gerek Türk ve gerekse Suriyelilere yönelik çalışmasından dolayı teşekkür ediyorum. Bunun yanında 30 yetimin barınması için 7 ay önce yetim evi açan ve Emel ile Orient Geçici Sağlık Merkezlerine de destek olan Viola’nın bu yaptığı çalışmasının İsviçre’de daha bir çok hayırsevere örnek olmasını temenni ediyorum.”




  
43 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi232
Bugün Toplam296
Toplam Ziyaret15837
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar33.865834.0015
Euro37.658837.8097
Hava Durumu
Saat