Aidat Borcu Sorgulama
Üyelik Girişi
Site Haritası
Takvim


Reklam































-------------

HİZMETTE 12. YIL ÖZEL


NAZLIM KREŞ VE GÜNDÜZ BAKIM EVİ
2017 - 2018 YILI KAYITLARIMIZ BAŞLAMIŞTIR.

TEL : 0(326) 413 71 31 – 0 (533) 485 36 68

YENİŞEHİR MAHALLESİ A.ALKAN CADDESİ NO: 17 / REYHANLI



Kızılay Hatay Toplum Merkezi Hizmete Açıldı

Türk Kızılay’ı Hatay Toplum Merkezi, Genel Başkanı Kerem Kınık’ın da katıldığı törenle Reyhanlı’nın Bağlar Mahallesi’nde hizmet vermeye başladı.

Reyhanlı Bağlar Mahallesindeki merkezin açılışına Türk Kızılayı Genel Başkanı Dr. Kerem Kınık, Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş Kızılay şube başkanları ve yöneticileri ile kalabalık topluluk katıldı.

Genel Başkan Dr. Kerem Kınık, Reyhanlı Bağlar Mahallesindeki merkezin Türk Kızılayının Suriye krizinin başladığı günden bu yana yaptığı hizmetlerden sadece birisi olduğunu söyledi. Bugün yedinci yılındaki Suriye krizinin daha yalnız, sahipsiz ve savunmasız bir insani hal aldığına vurgu yapan Genel Başkan Dr. Kınık "Sesimizi yükseltmek, bu insanların acılarını daha fazla paylaşmak ve onların acılarını dindirecek daha fazla projeler yapmak durumundayız” dedi.

Dün Azez'de bulunduklarını da ifade eden Genel Başkan Dr. Kınık “Biraz önce İdlib'deydik. Oradan geliyoruz. Oralarda kurduğumuz çadır kentlerde, savunmasız insanlara koruma sağlamaya, insani destek vermeye gayret gösteriyoruz. Bugün Türk Kızılayı olarak yapmış olduğumuz bütün çabaların neredeyse finansal anlamda yarısı Suriyeli kardeşlerimizin acılarını dindirmek için harcanıyor. Harcayacağız tabii; mal Allah'ın, kul Allah'ın, bu emanetler bugünler için var, biz bugünler için varız" diye konuştu.






  
46 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi239
Bugün Toplam456
Toplam Ziyaret15997
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar33.865834.0015
Euro37.658837.8097
Hava Durumu
Saat