Aidat Borcu Sorgulama
Üyelik Girişi
Site Haritası
Takvim


Reklam































-------------

HİZMETTE 12. YIL ÖZEL


NAZLIM KREŞ VE GÜNDÜZ BAKIM EVİ
2017 - 2018 YILI KAYITLARIMIZ BAŞLAMIŞTIR.

TEL : 0(326) 413 71 31 – 0 (533) 485 36 68

YENİŞEHİR MAHALLESİ A.ALKAN CADDESİ NO: 17 / REYHANLI



REYHANLI AK PARTİ İLÇE BAŞKANLIĞINA MEHMET YUMUŞAK GETİRİLDİ

AK Parti Genel Merkez kararı ile AK Parti Reyhanlı İlçe Başkanlığına atanan Mehmet Yumuşak parti binasında tebrikleri kabul etti.

AK Parti Genel Merkezi tarafından tevdi edilen Yeni İlçe Başkanı Mehmet Yumuşak göreve başladı.

Yaptığı açıklamada, zorlu bir sürece girildiğini söyleyen Yumuşak, sadece Reyhanlı değil aynı zamanda Hatay Büyükşehir Belediye Başkanlığını da kazanmak için var güçleri ile çalışacaklarını belirtti.

AK Parti İlçe binasındaki toplantıda, Belediye Başkan adayı Mehmet Hacıoğlu, Mehmet Yumuşak’ın genel merkez kararı ile İlçe Başkanlığına atanmasından duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Omuza omuza, el ele vererek, çalışarak hem Reyhanlı ve hem de büyükşehir belediyesine AK Parti’nin bayrağını zirveye dikeceklerini kaydeden Hacıoğlu, “Çıktığımız bu kutlu yürüyüşte hedefimize ulaşmak için çalmadık kapı, sıkmadık el bırakmayacağız ve hedefimize ulaşacağız” dedi

Aday tanıtımı ve sonrasında konuşan AK Parti İlçe Başkanı Mehmet Yumuşak; “Belediye Başkan Adayım, birbirinden değerli partili arkadaşlarım, bende bugün itibari ile AK Parti Genel merkezinin göstermiş olduğu teveccühle Reyhanlı İlçe Başkanlığına atandım. Bu ilk günde, çıkmış olduğumuz bu kutsal yolda, omuz omuza beraber yürüyeceğiz inşallah.

Ben şunu söylemek istiyorum. Öncelikle Partide bulunan büyüklerimin küçük kardeşiyim, küçüklerin de kardeşi, abisi olacağım inşallah. Biz çok zorlu bir sürece girdik” dedi. Hedeflerinin sadece Reyhanlı’da belediye başkanlığı olmadığını, aynı zamanda Hatay Büyükşehir Belediye Başkanlığı için de çalışacaklarını söyleyen Yumuşak, “İşimizin çok zor olduğunu da biliyoruz bu süreçte çalmadık kapı, girilmedik ev, sıkılmadık el bırakmayacağız. Bunun için buradaki her fert, her kardeşime çok büyük görevler düşüyor. Büyükşehrin önemini biliyoruz. Geçmişte bunun sıkıntısını yaşadık. Dolayısı ile hem Reyhanlı ve hem de Hatay Büyükşehir belediyesini almamız şarttır. Bir oyun hesabını yaparak herkese ulaşmak zorundayız” diye konuştu.

“HACIOĞLU HERKESİN GÖNLÜNDE TAHT KURMUŞTUR”

Reyhanlı Belediye Başkan Adayı Mehmet Hacıoğlu’nun herkes tarafından tanınan ve herkesin gönlünde yer alan deneyimli bir siyasetçi olduğunu söyleyen Yumuşak daha sonra şöyle dedi; “Mehmet Hacıoğlu’nun tanıtılması hakkında söylemem gereken herhangi bir şey olduğuna inanmıyorum, çünkü bu davanın başından beri mevcut olan, var olan beyefendi kişiliği ile hepimizin gönlünde taht kuran bir kardeşimizdir. Bunun semeresini 31 Mart’ta 1 Nisan’da hep beraber büyükşehir’de İbrahim Güler, Reyhanlı’da da Mehmet Hacıoğlu’nu başkan olarak ilan edeceğiz inşallah ve bu zaferi hep beraber yaşayacağız.

Hepimiz beşeriz, hatalarımız olabilir eğer bir aileysek, bir arkadaşsak, kardeşsek sizlerden şunu rica ediyorum, adayımızın olsun, benim olsun, teşkilatımızın içinde aktif görev alan arkadaşlarımızın olsun, hataları olur ise bizlere mutlaka söylemeniz, bildirmeniz ve uyarmanız gerekir, hatadan dönmek erdemdir. Ama hatanın üstüne hatayla gitmek acizliktir.

Dediğimiz gibi biz gönülleri her şeyden önce gönülden kazanacağız, bunun için hep beraber ya Allah bismillah diyeceğiz. Gönül veren bütün arkadaşlarım önümüzdeki iki aya fazlasıyla zaman ayıralım. Büyükşehir belediyesi alınmadığı takdirde Reyhanlı belediyesini almamızın bir anlamı olmayacak.

Çünkü beş yıldır nasıl yaşadık, geriye doğru baktığımızda hizmetin olmadığı, insanların yanında duramadığı bir süreç yaşadık. Ben bu anlamda hepinize çok teşekkür ediyorum. Tüm dostlarıma, arkadaşlarıma, partililerimize, partimizin mihenk taşlarına özellikle çok teşekkür ediyorum.

İnşallah hep birlikte bunu başaracağız 31Mart’ta 1 Nisan sabahı Reyhanlı’da Mehmet Hacıoğlu, Hatay’da İbrahim Güler Başkan olmak üzere zaferimizi sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a armağan edeceğiz inşallah” dedi.





  
44 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi227
Bugün Toplam360
Toplam Ziyaret15901
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar33.865834.0015
Euro37.658837.8097
Hava Durumu
Saat