Aidat Borcu Sorgulama
Üyelik Girişi
Site Haritası
Takvim


Reklam































-------------

HİZMETTE 12. YIL ÖZEL


NAZLIM KREŞ VE GÜNDÜZ BAKIM EVİ
2017 - 2018 YILI KAYITLARIMIZ BAŞLAMIŞTIR.

TEL : 0(326) 413 71 31 – 0 (533) 485 36 68

YENİŞEHİR MAHALLESİ A.ALKAN CADDESİ NO: 17 / REYHANLI



Reyhanlı’ya Yeşilay Temsilciliği Açılıyor

Reyhanlı Kaymakamı Ali Candan, uyuşturucuyla mücadele için Yeşilay Şube Başkanlığı’nın İlçede çalışmasını yapması için belediye ile müşterek temsilcilik açılacağını söyledi.

Kaymakam Ali Candan Başkanlığında Bağımlılıkla Mücadele Koordinasyon Kurulu Toplantısı yapıldı. Cumhuriyet Başsavcısı Muhammed Furkan Demirbaş ve kurum amirlerinin katıldığı toplantıda İlçe Sağlık Müdürlüğü’nde görevli Psikolog Macide Kaplı, 2020 yılında bağımlılıkla ilgili yapılan faaliyet raporlarını sundu.

Hatay Yeşilay Danışmanlık Merkezi’nden Gönül Yurtsever Yavuz ise merkezdeki çalışmalar hakkında bilgi verdi. Toplantı sonunda değerlendirmede bulunan Kaymakam Ali Candan, Yeşilay Şube Başkanlığı’nın İlçedeki çalışmalarını yapması için belediye ile müşterek olarak temsilcilik açılmak suretiyle faaliyetlerinin kamu kurumlarıyla koordineli ve etkin sürdürülmesinin faydalı olacağını söyledi.

Bağımlılıkla mücadelenin bir süreç olduğunu sözlerine ekleyen Candan, bu süreçte bağımlının tedavi olarak kurtulmasının beklenemeyeceğini, tedavi sonrası bireyin bağımlı olmasına sebep olan faktör ve etkenlerden uzaklaştırılmasını, hazırlanacak projelerle bağımlının sosyal adaptasyonunun tamamlanması gerektiğini, bu süreçte İlçe Müftülüğü, Milli Eğitim Müdürlüğü, Sosyal Hizmet Merkezi Müdürlüğü, Sağlık Müdürlüğü’nün müşterek ve koordineli çalışmasıyla başarıya ulaşılabileceğini kaydetti.






  
46 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi233
Bugün Toplam288
Toplam Ziyaret15829
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar33.865834.0015
Euro37.658837.8097
Hava Durumu
Saat