Aidat Borcu Sorgulama
Üyelik Girişi
Site Haritası
Takvim


Reklam































-------------

HİZMETTE 12. YIL ÖZEL


NAZLIM KREŞ VE GÜNDÜZ BAKIM EVİ
2017 - 2018 YILI KAYITLARIMIZ BAŞLAMIŞTIR.

TEL : 0(326) 413 71 31 – 0 (533) 485 36 68

YENİŞEHİR MAHALLESİ A.ALKAN CADDESİ NO: 17 / REYHANLI



Suriye’li Bana Hatay'a Getirilen Abdulbasit'i Hastanede Ziyaret Etti

Twitter'daki hesabından Halep'teki katliamları dünyaya duyurarak yardım çağrısında bulunan Suriyeli Bana Alabed annesi ve babası ile birlikte, İnsan Hak ve Hürriyetleri (İHH) İnsani Yardım Vakfı aracılığı ile tedavi edilmek üzere Hatay'a getirilen iki bacağı kopuk 10 yaşındaki Abdulbasit Alsatuof'u hastanede ziyaret etti.

Halep'teki katliamlara dikkat çeken Suriyeli 7 yaşındaki Bana, Cumhur-başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın önderliğinde yapılan girişimlerle bombalardan kurtarılıp, ateşkes anlaşmasının ardından gerçekleştirilen tahliye sonucu ailesiyle birlikte İdlib'e getirildi. Aralık ayında Cumhurbaşkanı Erdoğan'a teşekkür ziyaretinde bulunan Halepli Bana, Hatay'da tedavi altına alınan Abdulbasit Alsatuof'u ziyaret etti ve çiçek ile çeşitli hediyeler verdi.

Bana, ziyaret sırasında, Abdulbasit Alsatouf'a geçmiş olsun dileklerini sunarken, Türkiye'de kısa sürede tedavi olup, sağlığına kavuşacağını söyledi.    

İdlib ilinde hava saldırısında iki bacağı kopan ve daha sonra da İHH aracılığı ile Reyhanlı'daki Cilvegözü Sınır Kapısı'ndan ambulansla tedavi edilmek üzere Hatay'a getirilen Abdulbasit Alsatouf  ise ziyaretten memnun olduğunu ifade etti.

 Alsatouf, şuanda Hatay'da Devlet Hastanesi'nde babası Taan Alsatouf ile birlikte bulunuyor.



  
49 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi233
Bugün Toplam313
Toplam Ziyaret15854
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar33.865834.0015
Euro37.658837.8097
Hava Durumu
Saat