Aidat Borcu Sorgulama
Üyelik Girişi
Site Haritası
Takvim


Reklam































-------------

HİZMETTE 12. YIL ÖZEL


NAZLIM KREŞ VE GÜNDÜZ BAKIM EVİ
2017 - 2018 YILI KAYITLARIMIZ BAŞLAMIŞTIR.

TEL : 0(326) 413 71 31 – 0 (533) 485 36 68

YENİŞEHİR MAHALLESİ A.ALKAN CADDESİ NO: 17 / REYHANLI



HACIOĞLU; “MİLLETİN EGEMENLİĞİ VE GELECEĞİMİZ İÇİN EVET”








Eski İlçe Başkanı Mehmet Hacıoğlu, gündemde olan ve yaklaşan Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi ile ilgili açıklamalarda bulundu.


Çocuklarımızın Geleceği için 16 Nisan Referandumunda her bireyin hür iradesiyle Türkiye'nin geleceğinde söz sahibi olabilmesi için sandığa giderek iradesini yansıtması gerektiğini belirterek şu açıklamalarda bulundu.

Sevgili Reyhanlılı Hemşehrilerim, Kıymetli dostlarım; Türkiye'nin tarih sahnesinde millet ve ümmet vicdanında daha aktif rol alabil-mesinin önünü açacak olan bir refarandumun arefesindeyiz. "Türkiye 16 Nisan'da referanduma gidiyor. Anayasamızın 'değiştirilemez' hükmündeki ilk 4 maddesi korunarak millete gidiyoruz. 18 Maddelik değişiklik teklifi Adalet ve Kalkınma Partisi ile Milliyetçi Hareket Partisinin ortak kararı doğrultusunda; çabuk karar alan, hızlı uygulanabilen, sorumluluğu olan aynı zamanda hesap verebilir bir yürütme organı için Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi'ni milletimizin takdirine sunuluyor.

TBMM'de MHP ile birlikte alınan değişiklik teklifi kararı, yıllardır tartışılan ancak sözden öteye götürülemeyen tartışmaları ortadan kaldıran, Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemine geçişi öngören cesaretin ve kararlılığın bir adımıdır. 16 Nisan'da bunu vatandaşımıza, milletimize soracağız 'EVET'mi?, 'Hayır' mı diyorsunuz? MHP ile AK Parti'nin birlikte yaptığı teklife, karşı çıkan partilerin olmasını gayet doğal karşılıyoruz. Çünkü bu Demokrasiye inancımızın ve Demokratik, çok sesli bir Türkiye olduğumuzun kanıtıdır.

Referandum propagandalarında herkes görüşünü ileri sürecektir. Ancak bu asla bölünmeye, iç karışıklık çıkarmaya ve parçalanmaya yol açmamalıdır. Açmayacaktır da. Biz AK Parti REYHANLI Teşkilatı olarak "EVET" diyenler ile "Hayır" diyenler arasında bir uçurum varmış gibi bir ötekileştirmenin içinde olmayacağız böyle bir tuzağın içine düşmeyeceğiz. Herkes bizim insanımız, bu ülkenin bireyleridir. İnsanlarımız düşüncelerini özgür biçimde ifade etme hakkına sahiptir. Toplumu germeme adına bu anlamda biz siyasetçilere sorumluluk düşüyor. Aklı selim ile hareket etmede örnek oluşturmalıyız ki, vatandaşlarımızda özgür iradelerini, düşüncelerini yansıtabilsinler, tercihlerini yapabilsinler. Referandumu Linç kampanyasına dönüştürme ve kara propaganda aracı olarak kullanmak isteyenlere asla izin vermemeliyiz.

Biz AK Parti İl ve İlçe teşkilatı olarak; değişiklik teklifinin Türkiye için yararını anlatacağız,anlatıyoruz. 18 maddenin neden önemli olduğunu milletimize gidip anlatacağız. Birlikte Türkiye için, Demokrasi için, Demokratik Türkiye için el ele vermek zorundayız. Gönül isterdi ki; bütün partiler kendi düşünce ve iradelerini birleştirerek yeni bir anayasa hazırlamaya katkı sunsunlar gayret göstersinler.

18 Madde ileri sürüldüğü gibi AK Parti'nin tek başına aldığı bir kararın ürünü değildir. Bu teklif Milliyetçi Hareket Partisi ile AK Parti'nin beraberce uzlaşarak millete götürdükleri bir tekliftir. Uzlaşma tekliflerimiz ne yazık ki Ana muhalefet partisince somut gerekçelere dayanılmaksızın reddedilmiştir. Kendilerine teklif yapın denilmesine rağmen bir teklif de getirmemişlerdir. AK Parti ve MHP gerekirse CHP tarafından yapılan Teklifin de halkoyuna sunulması hususunu dile getirmesine rağmen bu husus da CHP tarafından reddedilmiştir.

Millet için Elele vermenin tam zamanı. Bugüne kadar aradaki kırgınlıkları da bir kenara bırakılıp gençlerimiz ve geleceğimiz adına haydi REYHANLI! Milletin egemenliği için "EVET" diyoruz.

Kaynağını milletten alan bu teklife "EVET" diyoruz. 15 Temmuzlar yaşanmasın diye "EVET" diyoruz. Hükümet krizleri yaşanmaması için "EVET" diyoruz.

Dünya devletleri ile yarışabilmek için "EVET" diyoruz.

Milli olan her kaynağa sahip çıkmak için "EVET" diyoruz.

Gençlerin ülke yönetimine katılması için "EVET" diyoruz.

Güçlü bir ekonomi ve bütçe için "EVET" diyoruz. Teröre karşı daha güçlü mücadele için "EVET" diyoruz.

Türkiye ve Müslüman düşmanlarına dur demek için "EVET" diyoruz.

Erdoğan için değil; HER DOĞAN için "EVET" diyoruz.

Haydi Reyhanlı, haydi HATAY, haydi Türkiye. Geleceği daha aydın bir Türkiye için "EVET"

Saygı ve sevgi ile tüm hemşerilerimizi ve dostlarımızı ALLAH'a emanet ediyorum.

  
49 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi7
Bugün Toplam46
Toplam Ziyaret15587
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar33.865834.0015
Euro37.658837.8097
Hava Durumu
Saat