Aidat Borcu Sorgulama
Üyelik Girişi
Site Haritası
Takvim


Reklam































-------------

HİZMETTE 12. YIL ÖZEL


NAZLIM KREŞ VE GÜNDÜZ BAKIM EVİ
2017 - 2018 YILI KAYITLARIMIZ BAŞLAMIŞTIR.

TEL : 0(326) 413 71 31 – 0 (533) 485 36 68

YENİŞEHİR MAHALLESİ A.ALKAN CADDESİ NO: 17 / REYHANLI



Reyhanlı’da Aile Sağlığı Merkezi Temeli Atıldı

Reyhanlı’da, Hayırsever Hacı Hatice ve Murat Narlı tarafından yaptırılan Aile Sağlık Merkezinin temeli atıldı.

Bayır Mahallesi’nde temeli atılan aile sağlık merkezi 500 metrekare üzerinde ve tek kattan oluşacak. Sağlık merkezinde 5 doktor görev yapacak.

Hayırsever Hacı Murat Narlı, birikimlerini hayırlı bir işe yatırmak istediğini belirterek ilçeye sağlık merkezi yapılmasında karar verdiğini söyledi.

Kaymakam Tuncay Dursun, Belediye Başkanı Hüseyin Şanverdi, Emniyet Müdürü Nadir Örten, AK Parti İlçe Başkanı Musa Yüksekgönül, Belediye Başkan Yardımcısı ve Hatay Suriye Dostluk ve Kardeşlik Derneği Başkanı Hüseyin Yumuşak, TSO Başkanı Necmettin Zaroğlu, İl Sağlık Müdürü Umit Mutlu Tiryaki, ve diğer davetlilerin katıldığı temel atma töreninde konuşan AK Parti Hatay Milletvekili Fevzi Şanverdi, sağlık, eğitim alanında önemli hizmetler gerçekleştirdiklerini söyleyerek, Reyhanlı’ya yeni bir devlet hastanesi kazandırdıklarını ve temeli atılan hastane inşaatının hızlı şekilde devam ettiğini ifade etti. Şanverdi, “Sağlık, eğitim ve diğer alanlarda da hizmetlerimiz devam ediyor. Bu yıl içerisinde doğal gaz çalışması başlayacak. Bunun yanında Reyhanlı Antakya ve Reyhanlı Kırıkhan karayolunun sıcak asfalt işi bu yıl başlayacak ve en kısa zamanda başlayıp tamamlanacaktır” dedi.

Kaymakam Tuncay Dursun, Belediye Başkanı Hüseyin Şanverdi de yaptıkları konuşmalarında hayırsever Murat Narlı ve ailesine teşekkür etti. Daha sonra İlçe Müftüsü Murat Akçay tarafından okunan duanın ardından temel atıldı.





  
47 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi227
Bugün Toplam364
Toplam Ziyaret15905
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar33.865834.0015
Euro37.658837.8097
Hava Durumu
Saat