Aidat Borcu Sorgulama
Üyelik Girişi
Site Haritası
Takvim


Reklam































-------------

HİZMETTE 12. YIL ÖZEL


NAZLIM KREŞ VE GÜNDÜZ BAKIM EVİ
2017 - 2018 YILI KAYITLARIMIZ BAŞLAMIŞTIR.

TEL : 0(326) 413 71 31 – 0 (533) 485 36 68

YENİŞEHİR MAHALLESİ A.ALKAN CADDESİ NO: 17 / REYHANLI



GÜLER HATAY’I KARIŞ KARIŞ GEZİYOR

Hatay’ın tüm İlçelerini kapsayan ziyaretlerini sürdüren AK Parti Hatay Büyükşehir Belediye Başkan adayı İbrahim Güler gittiği her ilçede büyük bir coşku ile karşılanıyor.

Güler, önceki gün ziyaret ettiği Defne, Altınözü, Kırıkhan,Kumlu, Belen İlçelerinde çok sayıda kanaat önderi ve kalabalık bir seçmen grubu tarafından büyük bir coşku ile karşılandı.Yerel seçim çalışmaları kapsamında İlçelerde kanaat önderleriyle buluşan Güler, Hatay’ın uzlaşıdan, birlikte çalışma anlayışından ve istişareden yoksun bir şekilde yönetildiğini belirtti.

Güler, İller Bankası’ndan Hatay Büyükşehir Belediyesine, İlçelerden katbekat daha fazla ödenek geldiğini ifade ederek, “Baktığınız zaman Hatay’ı yeni baştan inşa edecek bir bütçe var ve bu plan, program yokluğunda çarçur edilen bir bütçe. Hatay’da bir uzlaşıya ihtiyaç var. Birlikte çalışma, beraber hareket etme, toplumun dinamikleri ile fikir alışverişinde bulunup, kentin veya ilçenin gerçek ihtiyaçlarını, önceliklerini belirleyip, Hatay’ın birlikte imara ihtiyacı var.


Bugün Hatay’da biz ondan yoksunuz Hatay’ın kimliğini ortaya çıkarmak için daha güzel ve hak ettiği hizmetleri almış bir Hatay açısından önemli bir seçim.Hatay’ı hak ettiği kimliğine kavuşturmak için önemli bir seçim. Onurla, gururla, şerefle taşıdığımız bir kimliğimiz var. Aynı şekilde şehirlerin de kimliği olur. Hatay’ın da bir kimliği var tarihi, insanlık tarihi kadar eski, kadim bir kimliği var. Işıltısı parıltısı, lezzeti aroması olan bir kimliği var Hatay’ın. Üstüne toz örtülmüş, ortadan neredeyse kaybolacak görünmeyecek bir kimlik halini almış. Biz AK belediyecilik ile hep birlikte bu kimliğin üstündeki tozu üfleyerek Hatay’ın kimliğini ortaya çıkarmak için Ayrım Yapmadan geliyoruz.





YAKAMIZDA TÜRK BAYRAĞI OLACAK

Hatay’ın 15 İlçesinin Büyükşehir Belediye Başkanı olacağını ifade eden Güler, “Hiçbir zaman ayırım yapmayacağız. ‘Bu mahalle bana fazla oy verdi’, ‘bu mahalleden oy çıkmadı’ deyip hizmetleri bölmeyeceğiz. Biz, devletin imkanlarını milletimizle buluşturacağız.



HATAY HİZMETLERDEN YOKSUN BIRAKILDI

Milletinin fikrinin alındığı, milletin görüşlerinin sorulduğu, milletin gerçek ihtiyaçlarının ne olduğu öğrenilen bir anlayış lazım bize. Allah nasip eder, büyükşehir belediye başkanı olursak Hatay’a milletin görüşlerini alarak hizmet edeceğiz. Bunu tüm ilçe belediye başkanlarımızla, resmi kurumlarımızla, meclis üyelerimizle, sivil toplum kuruluşlarımızla ve milletimizle bir ve beraber olarak sağlayacağız” dedi.

























  
66 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi2
Bugün Toplam23
Toplam Ziyaret16809
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar34.091634.2282
Euro37.013337.1616
Hava Durumu
Saat