Aidat Borcu Sorgulama
Üyelik Girişi
Site Haritası
Takvim


Reklam































-------------

HİZMETTE 12. YIL ÖZEL


NAZLIM KREŞ VE GÜNDÜZ BAKIM EVİ
2017 - 2018 YILI KAYITLARIMIZ BAŞLAMIŞTIR.

TEL : 0(326) 413 71 31 – 0 (533) 485 36 68

YENİŞEHİR MAHALLESİ A.ALKAN CADDESİ NO: 17 / REYHANLI



REYHANLI BELEDİYE BAŞKANLIĞI MİMAR MEHMET ÇÜTER’E EMANET

AK Parti Genel Merkezde yapılan temayül yoklaması sonucu; Reyhanlı Belediye Başkanlığına Mimar Mehmet Çüter getirildi.

Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı ve Akdeniz Bölge Koordinatörü Alaaddin Varol, Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Ahmet Zenbilci, İl Başkanı İbrahim Güler'in katılımıyla Belediye Baskanlığı Temayul yoklaması gerceklestirildi.

AK Parti Genel Merkezi, Milletvekilliği aday adaylığı için görevinden istifa eden Reyhanlı Belediye Başkanı Hüseyin Şanverdi’nin yerine isim arayışında. Belediye Meclis Üyeleri arasında temayül yoklamasını yaptı.

Reyhanlı Belediye Başkanı, Meclis üyelerinden seçilecek. Mecliste de AK Parti’nin sayısal çoğunluğu bulunuyor. Genel Merkez, Parti teşkilatlarının görüşünü almak suretiyle Reyhanlı Belediye Başkanlığı için Meclis üyelerinden birini aday göstermek istiyor.

Bu arada Genel Merkez’den iki önemli isim geçtiğimiz hafta sonunda Hatay’a geldi. AK Parti Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı ve Akdeniz Bölge Koordinatörü Alaaddin Varol ile AK Parti Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Ahmet Zenbilci, önce İl Başkanı İbrahim Güler ile görüştü, ardından Hatay AK Parti İl Başkanı İbrahim Güler’in de katılımlarıyla Reyhanlı Belediye Başkanlığı temayül yoklamasını gerçekleştirdi.

Reyhanlı’da Meclis üyeleri ile Parti teşkilatı, Pazar günkü temayül yoklamasında, görmek istedikleri Belediye Başkanını oylarını kullanarak bildirdiler.

Yapılan temayül yoklamasından sonra dün AK Parti Genel Merkeze çağrılan Mehmet Çüter, Hüseyin Yumuşak, Hasan Cemiloğlu burada yapılan temayül yoklamasında Reyhanlı Belediye Başkanlığı görev ine Mehmet Çüter getirildi.









  
61 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi5
Bugün Toplam61
Toplam Ziyaret15231
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar33.870034.0057
Euro37.641937.7928
Hava Durumu
Saat